Paketten

You name it!

Je kunt mij inhuren, aanstellen, plaatsen. Als consultant, freelancer, interim-manager, kwartiermaker en wavemaker. Geef er gerust een naam aan. Ik sluit aan bij bestaande teams of vorm ze. Op locatie of op afstand. Daarbij geef ik de voorkeur om te starten met interactie: een workshop waarbij we met z’n allen de richting bepalen. ‘Geef mij je droom, geen briefing.’

Pakketten

Om het makkelijker te maken, heb ik 3 pakketten samengesteld. Overzichtelijker en net even anders.
Tuurlijk, een gewone offerte naar je sturen, kan ook nog steeds.

SHOW ME (strippenkaart)

Zet mij in wanneer het schikt. Wanneer je creatieve marketing nodig hebt. Strategisch, tactisch of operationeel. Voor een kortere periode met een piek, waarbij je mijn inzet ‘afstempelt’. Of langere tijd, maar dan op afroep. Altijd helder. Geen gezeur.

Vanaf € 750

Ik doe een aanvraag

BECAUSE YOU CARE

(but don’t have time)

Iets neerzetten. Een product. Een dienst. Binnen je organisatie, met marketing naar buiten toe. Vaak ‘from scratch’. Building blocks. Vanuit Start-up gedachte.
Je wilt het graag allemaal oppakken. Maar vernieuwing en verandering komt er vaak even bij. Voor een kortere (en heftige) periode.
Ik schuif aan en zorg dat er stappen gezet worden. Als verlengstuk jou en van de organisatie, constant ‘aan’. Met als start 3 training- / workshops van elke een halve dag. Op jouw locatie.

Vanaf 8 uur per week | 32 uur per maand. Uit te breiden naar interim management.

Minimaal 1 maand. Vanaf € 2.500.

Ik doe een aanvraag

ONE FOR THE ROAD

(for inspiration)

Een workshop, inspiratie-sessie of brainstorm.
We kunnen het hebben over concepting, start-up methode, online branding, proposition-building of Purpose. Over engagement, content creation, bubbles en customer journey.
Laat mij een toffe ochtend of middag voor je verzorgen, waarbij jij aangeeft waar je het over wilt hebben. En wie er aanschuift. Op een inspirerende locatie.

Ik inspireer met goede voorbeelden en mogelijke oplossingen. Altijd interactief, want inspiratie moet leiden van innovatie naar uitvoering.

Vanaf € 1.250

Ik doe een aanvraag

Verder praten?

Wil je meer weten? Wil je verder praten over je plannen?
Of wil je concreet een offerte? Laat het mij dan weten!

mt|phonelink_ring|

Telefoon

06 54 757 905

mt|email|

Robbertmeulenveld.nl is een website van Groener Gras Beheer BV. Kvk 34159234